Nyílászárók

Termékeink között megtalálhatóak a legmagasabb műszaki követelményeknek is kielégítő nyílászárók. Egyrétegű gerébtokos ablak, kapcsolt gerébtokos ablak, íves ablak, háromszögalabak, mélybéléssel vagy anélkül, akár egzóta fából is. Termék palettánk igen széleskörű , melyben megtalálható az egyszerűtől a mívesebb kivitelig minden típusú fa külső- és belső nyílászáró.

Műemléki nyílászárók

Napjainkban a művészeti alkotásnak számító, egyedi értékű építészeti emlékeket valamint annak rommaradványait műemlékeknek tekintjük. Védelmük a 18. századtól vált egyre tudatosabbá. A legtöbb műemléket gyakorlati célra, mindennapi használatra, így lakásra, esetleg üzlethelyiségnek használjuk....

Bővebben...

Belső nyílászárók

Ajtó a lakásban...

Nyílászárók tervezésekor számtalan igény merül fel. Össze kell hangolni a különböző igényeket, de ezek melletta természetes fényt mindig biztosítani kell. A lakás ajtóinak elrendezésével, kialakításával kapcsolatban egymástól függetlenül részproblémák jelennek meg.

Bővebben...

Külső nyílászáró

Az épületeinknek funkcionális, esztétikai és műszaki szempontból is az egyik legmeghatározóbb része a homlokzati nyílászárók. Az épületek tömegét, arányát és műszaki tulajdonságait rendkívüli módon befolyásoló tényezők. Az ablakok, bejárati ajtók, és teraszajtók helyes kiválasztása nagyon fontos. Mi a fa alapanyagú homlokzati nyílászárók gyártásával foglalkozunk, mert a fa természetes szépségét, műszaki tulajdonságait semmi nem pótolja, és nem helyettesíti. Több évtizedes szakmai tapasztalatunk során számos épületrekonstrukció alatt bontásra került 100-120 éves nyílászárók esetében is látható volt, hogy a fa alapanyag tökéletesen egészséges volt.

Bővebben...