Belsőépítészet

Egyedi belsőépítészet

A mai világban egyre inkább szeretnék az emberek otthonukat egyedivé, sokkal inkább saját igényeiknek megfelelően kialakítani. Ehhez nyújtunk mi segítséget abban, hogy az megálmodott és műszakilag is kivitelezhető belsőépítészetet mi elkészítjük és beépítjük. Amennyiben szükséges segítséget nyújtunk az anyagok kiválasztásában is, és ha szükséges hasznos ötletekkel is próbálunk segíteni.

Célunk, hogy a megrendelőnk elégedetten és maximális kényelmében érezze magát abban a környezetben amit megalkottunk.

Üzletek Irodák

Cégünk vállalja üzletek és irodák bútorozását, berendezését, illetve utcára nyíló üzlethelyiségek utcafronti nyílászáróinak gyártását, cseréjét is.

Bútor

Cégünk vállalja lakások teljeskörű bútorozását, berendezését a sorozatgyártott bútoroktóll kezdve, egészen az egyedi beépített- vagy szabadonálló bútorokig bezáróan.

A bútor elsősorban beltéren alkalmazott berendezési tárgy.

Alkalmazási területe főként a lakásokra, üzletekre, irodákra és más hasznosítású épületek belső tereire terjed ki, de kültéri használata is előfordul. 
Más berendezési tárgyakkal (pl. függönyök, szőnyegek, szobanövények) szemben a bútor mindig konkrét célt szolgál, mégpedig elsősorban emberek, állatok és tárgyak tág értelemben vett elhelyezését: ez emberek esetén fekvést, ülést, tárgyak esetén tárolást jelent. A különböző bútortípusok besorolása nem egyértelmű, különféle kritériumok alapján más-más.
A bútorok jellemzően olyan elemei a berendezésnek, amelyek önmagukban stabilan állnak a térben, ellentétben például az olyan lakástextilekkel, mint a szőnyegek vagy a függönyök.